Scitech

PUBG: toate cele mai recente actualizări pentru Battlegrounds PlayerUnknown

Battlegrounds PlayerUnknown (sau PUBG așa cum se știe în mod obișnuit) a condus popularitatea jocurilor Battle Royale . A fost un hit care a inspirat nenumărați concurenți precum Fortnite și Apex Legends , dar rămâne în continuare unul dintre cele mai jucate jocuri de pe Steam și Xbox Live.

Spre deosebire de rivalii săi, PUBG este o afacere mai concentrată pe simulare, cu arme și fizică din lumea reală de luat în considerare, cum ar fi căderea glonțului și condiții meteorologice variabile. Dacă ați fost dezactivat de stilul de artă extraordinar al Fortnite sau de jocul neclintit de rapid din Call of Duty: Warzone , PUBG merită o probă – este și pe Xbox Game Pass .

De la creșterea sa meteorică de la titlul Steam Early Access la atingerea celui mai mare număr de jucători simultani pe Steam în 2018, PUBG și-a făcut drum spre PS4 , Xbox One , Stadia , Android și iOS . Există, de asemenea, PUBG Lite, o adaptare gratuită a jocului care poate rula pe hardware cu specificații mai mici, cum ar fi laptopurile. PUBG primește, de asemenea, actualizări regulate, adăugând conținut nou, caracteristici și – poate oarecum previzibil – o mulțime de remedieri pentru bug-uri enervante.

sursa