Showbiz

Ramona Olaru: „Atât s-a putut”

Ramona Olaru, desființată de fani. Este considerată una dintre cele mai sexy asistente TV și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare.

Acest lucru îi aduce beneficii, însă și multe critici din partea răutăcioșilor.
De data asta, Ramona Olaru a ales să renunțe la haine și să opteze pentru un set de lenjerie sexy. Totul a fost accesorizat cu o haină de blană, iar asta a ridicat și mai multe semne de întrebare în mediul online. Urmăritorii s-au împărțit în două tabere, unii au apreciat gestul blondinei, iar alții au început să o critice.

Atât s-a putut/ Bre, ai greșit plaja/ Ești prea slabă/ Superb corp, restu-i poveste/ Nu ți-a înghețat nimic” sunt doar câteva dintre comentariile primite.
Ramona Olaru este liberă din nou pentru noi cuceriri, după un an de relație cu Cătălin Cazacu. Vedeta a mărturisit că sportivul este de domeniul trecutului și nu vrea să mai aibă de-a face cu acesta. Fanii nu s-au lăsat surprinși de anunțul făcut de vedetă, mai ales că mulți deja au intuit acest pas.

Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept.

Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru

sursa