Showbiz

Ramona Olaru: ”Sunteți ultimii pârliți”

Ramona Olaru, Cu Replici Acidulate la Adresa ‘Bogaților’ din Capitală: ‘Nu Sunteți Decât Pârliți!’

Ramona Olaru, una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune din România, și-a făcut cunoscută părerea fermă în legătură cu comportamentul „bogaților” din Capitală scrie romaniatv.net

Într-o intervenție plină de umor în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Olaru a lansat un atac acid la adresa celor care se consideră milionari sau șmecheri.

Diva televiziunii românești a devenit cunoscută pentru glumele sale inedite și pentru sinceritatea cu care abordează subiectele, iar de această dată nu a făcut excepție. În timp ce povestea despre o experiență neașteptată trăită într-un restaurant de lux din București, Olaru a avut câteva cuvinte dure pentru cei care își etalează averea în mod ostentativ.

„Eu dacă postez pe Instagram mesaje sau filmulețe triste, nu înseamnă că sufăr. Așa cum nici voi dacă vă postați milionari sau șmecheri nu sunteți. Sunteți ultimii fraieri sau ultimii pârliți”, a spus Olaru, aducând un zâmbet pe fețele telespectatorilor.

Aceasta nu este prima dată când Ramona Olaru se confruntă cu situații neplăcute în restaurantele de lux din Capitală. Cu o sinceritate caracteristică, Olaru a împărtășit publicului său numeroase experiențe din viața sa, ridicând mereu râsete și aplauze.

„Există acum un paradox financiar pe care cu greu îl înțeleg, mai ales pe zona de Nord a Capitalei. Cu cât ești mai bogat, cu atât devii mai ieftin. Am gândit-o după ce am fost la unul dintre restaurantele de lux și un milionar s-a descălțat sub masă. Nu a avut nicio problemă”, a dezvăluit Olaru, demonstrându-și încă o dată umorul fin și spiritul critic.

Deși Ramona Olaru are mulți fani care apreciază glumele sale, există și critici care acuză că acestea ar fi „furate de pe Curierul”. Cu toate acestea, diva televiziunii românești continuă să se bucure de popularitate și să inspire atât prin glumele sale, cât și prin atitudinea sa sinceră și lipsită de inhibiții.