Showbiz

Ramona Olaru, la un Pas de o Căsătorie din Interes cu un Milionar Îndrăgostit – Motivul Încheierii Relației

Vedeta Ramona Olaru a dezvăluit într-un interviu pentru podcastul realizat de Jorge că a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar, dar a refuzat propunerea acestuia scrie tabuhighlife.ro

În cadrul discuției, Olaru a explicat motivul din spatele deciziei sale și detaliile din trecutul său amoros.

Propunere de Căsătorie din Interes Ramona Olaru a recunoscut că, pentru a scăpa de grijile financiare și munca asiduă, a luat în considerare propunerea unui milionar care era îndrăgostit de ea. Cu toate acestea, vedeta a precizat că nu a fost atrasă de aspectul fizic al milionarului și nu a simțit o conexiune sufletească, considerând că aceasta este esențială într-o relație.

Refuzul și Motivația Vedeta a respins propunerea milionarului, mărturisind că nu poate să se căsătorească pentru bani fără a avea o conexiune emoțională și energetică cu partenerul ei. A subliniat că nu poate forma o relație doar din interes financiar și că preferă să aibă o legătură autentică cu persoana alături de care își petrece viața.

Detalii Despre Milionar Ramona Olaru a oferit și câteva detalii despre milionar, menționând că, deși nu era considerat a fi arătos, avea un suflet bun. Cu toate acestea, vedeta a analizat situația și a decis că nu poate merge mai departe cu o relație care lipsește de atractivitate emoțională și spirituală.

În concluzie, Ramona Olaru a subliniat că nu regretă decizia de a refuza propunerea milionarului și că preferă să trăiască o viață bazată pe autenticitate și conexiuni semnificative.