Showbiz

Ramona Olaru, primul criteriu în a-și alege soțul: „Să aibă o casă mai mare decât a mea”

Ramona Olaru a trecut la un alt nivel acum, căci este de ceva timp proprietara unei locuințe de fițe, din nordul Capitalei.
Însă nu s-a uitat la bani, căci a ales cel mai mare apartament din complexul rezidențial în care se va muta, din dorința de a avea un dressing încăpător, dar și spațiu pentru animalele sale de companie.
Căci pentru atât este loc în noua locuință a blondinei, urmând să își schimbe iar domiciliul dacă își va găsi alesul și va deveni mamă, așa cum spunea că-și dorește.
Iar pentru acest fapt este nevoie ca actualul, căci da, este cineva în viața blondinei, ori viitorul ei iubit să dețină o casă și mai mare decât a ei.

130 de metri pătrați, cu terasă (nr. are apartamentul). Sunt trei camere plus dressing.Camera de copil va fi făcută la el (n. de partenerul de viață), dacă e, căci el va trebui să aibă o casă mai mare decât a mea, să avem loc toți ca familie… Este și un el acum”, a spus Ramona Olaru
Si, deși există un bărbat în viața matinalei, Ramona Olaru nu a oferit până acum detalii despre noua cucerire.

Și nici nu o va face, căci spune că îi este mult mai bine și este mult mai fericită de când a ales să fie foarte discretă cu ce se întâmplă în viața sa de dincolo de lumina reflectoarelor.

Am schimbat placa de vreo câteva luni bune, am schimbat-o total, să văd dacă mă simt eu mai bine și dacă lucrurile îmi ies mai bine. Ce crezi?! Funcționează extraordinar, sunt mult mai liniștită și mai fericită în interior. Așa bine n-am mai fost din clasa a patra!”, a mai adăugata fata de la meteo.

sursa