Showbiz

Ramona Olaru: „M-au dezbrăcat și m-au controlat prin toate orificiile”

Ramona Olaru, probleme pe aeroportul din Israel. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a decis să meargă la Ierusalim de Paște și asta a făcut. Chiar dacă excursia a fost așa cum și-a dorit, a întâmpinat câteva probleme.
Ramona Olaru, probleme pe aeroportul din Israel. De Paște, blondina a primit lumina învierii chiar de la Mormântul Sfânt. Vacanța a fost una frumoasă, dar nu lipsită de peripeții. La sosirea în Israel, Ramona Olaru a fost dezbrăcată și controlată „prin toate orificiile” pe aeroport, iar la întoarcerea în țară a rămas fără bagaje.
Lor le-a plăcut atât de mult de mine încât au vrut să rămână cu ceva de la mine. Au zis: ce rost are să-ți mai trimitem și bagajul? M-au controlat la piele, m-au dezbrăcat și m-au controlat prin toate orificiile, nu glumesc. Așa se întâmplă de fiecare dată când intri sau ieși din Tel Aviv. Ești dezbrăcat și căutat.

Problema la mine a fost că aveam o lenjerie cu clopoței, așa să mai am eu lenjerie specială. Eu nu mi-am dat seama, mi-am pus și eu lenjeria aia mișto și la mijloc clopoței și mi-a zis: ce se întâmplă? Hai, dezbrăcarea”, a povestit Ramona Olaru
Ramona Olaru le-a povestit lui Răzvan și Dani cum a deci să-i facă ochi dulci unui polițist pentru a intra mai repede la Mormântul Sfânt.

De obicei, în fiecare an, de Paște, acolo oamenii se calcă în picioare, sunt mii și mii de oameni, din mai multe țări, ortodocși, bineînțeles, și nu se intră foarte ușor. Stau 5-6 ore la rând, dar pentru că acolo în față erau vreo 20 de milițieni care păzeu intrările, m-am gândit să fac ochi dulci unuia dintre ei ca să mă bage și pe mine. Și fix asta am făcut și i-am zis pe limba lui.

A fost plăcut plăcut pentru mine să mai repet și eu limba ebraică. Nu o mai știu la fel de bine, dar m-am descurcat. Nu mai știu toată propoziția cum am formulat-o.

I-am zis și m-a băgat pe altă intrare și oamenii s-au supărat. Sunt șase intări folosite la mormântul sfânt, de fapt, cea de-a șaptea nu este folosită. Ei încă îl așteaptă pe Mesia care va intra pe poarta respectivă. M-am rugat pentru fiecare în parte. V-am adus niște lumânări”, a mai povestit Ramona Olaru.

sursa