Scitech

RCS RDS, anunt de ULTIMA ORA! Toti clientii sunt afectati de DECIZIE

RCS RDS, anunt de ULTIMA ORA! Toti clientii sunt afectati de DECIZIERCS-RDS prezintă o super ofertă online care se adresează de data aceasta amatorilor de televiziune! Astfel, providerul s-a gândit şi la abonații care îşi doresc să vadă programele TV, deși nu sunt în apropierea unui televizor, drept pentru care au venit cu un serviciu online.

Pe platforma Digi Online e posibil acum să vizionezi peste 60 de canale TV pe care le poți accesa de oriunde și mai ales de pe orice dispozitiv.
Astfel, cu RCS-RDS poți să urmărești canale TV de știri, filme, seriale, desene animate, generaliste și chiar unele internaționale, deși nu te afli lângă niciun televizor.

Evident, nici amatorii de sport nu au fost uitați, pentru toți pasionații fiiind posibil să urmărească prin noua ofertă canalele proprii, DigiSport 1, DigiSport 2, DigiSport 3, DigiSport 4, posturi care trimit majoritatea competițiilor puternice.
Ca să poți avea acces trebuie doar să te înregistrezi pe platformă. Nu ai nevoie decât de codul de client și de parolă.

Nu te panica. E foarte simplu și dacă nu ai deja un cont de client. Îl poți crea în doar câteva secunde. Pentru a putea urmări canalele TV online, vei avea nevoie de un număr de contract și o factură RCS-RDS.

Odată ce ai intrat în contul de client, vei putea accesa secțiunea Serviciile mele, după care vei selecta Digi Online.
De aici încolo totul devine și mai simplu.

Tot ceea ce mai ai de făcut este să setezi un nume de utilizator și o parolă și ești gata să te uiți la canalele TV online.

Evident, marele avantaj este reprezentat de faptul că te poți conecta de pe orice device, indiferent că discutăm despre laptop, tabletă sau telefon.

Dacă totuși accesezi aplicația de pe un desktop, te vei putea conecta direct din browser, la adresa www.digi-online.ro.

Pentru telefoane și tablete, aplicația pentru TV de la RCS-RDS este disponibilă și pe Android, iOS și chiar și Windows.

Trebuie specificat că vei putea avea acces simultan pe cinci dispozitive. Dacă te conectezi pe telefon, procesul este și mai ușor.

Poți activa Digi Online numai cu numărul de telefon Digi Mobil. Te poţi înscrie chiar dacă nu eşti client al serviciilor TV de la RCS-RDS, dar nu vei avea toate beneficiile.

Totuși, poți instala aplicația și urmări două canale ale operatorului: Digi24 și UTV, indiferent de reţeaua din care te conectezi.

Fanatik.ro