ShowbizSocial

S-A ÎMBOGĂȚIT cu o GLUMĂ! Lumânări cu AROMA ZONEI INTIME a CELEBREI ACTRIȚE! S-AU VÂNDUT TOATE!

S-A ÎMBOGĂȚIT cu o GLUMĂ! Lumânări cu AROMA ZONEI INTIME a CELEBREI ACTRIȚE! S-AU VÂNDUT TOATE!Renumita actriță Gwyneth Paltrow (47 de ani) a lansat pe piață o lumânare denumită „Aceasta miroase ca vaginul meu“.
Aproape instant, produsul s-a epuizat pe site-ul companiei deţinute de actriţă, după ce a fost vândut la preţul de 75 de dolari.
Descrierea produsului arată că numele a apărut în urma unei glume între Gwyneth Paltrow şi parfumierul Douglas Little.

„Uh, asta miroase ca un vagin“, a reacţionat vedeta în legătură cu una din aromele ce i-au fost propuse pentru crearea unui parfum, reacție ce a fost păstrată pentru denumirea noului sortiment de lumânări
„Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la un nou produs atunci când actriţa a spus

«Uhhh… asta miroase ca vaginul meu» – dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos, care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare. E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă“, se arată în descrierea produsului.

sursa