Scitech

Samsung Galaxy Note 20+ 5G

Îmbunătățirile aduse pentru Galaxy S20 Ultra păreau impresionante, însă în practică i-au dezamăgit pe mulți dintre utilizatori. Acum, unele detalii arată că Samsung ia măsuri suplimentare pentru perfecționarea experienței oferite de Galaxy Note 20+.
Camera de 108MP revine, dar cu un „detaliu” în plus și cu un zoom mai mic, dar mai precis. Astfel, pentru a evita problemele legate de autofocus, Samsung ar fi decis încorporarea unui „senzor cu autofocus laser” care se pare că va înlocui senzorul Time-of-Flight de pe flagship-urile actuale.
Alături de camera principală de 108MP, sistemul foto va mai avea și un senzor periscop de 13MP, iar compania va limita, probabil, opțiunile de zoom digital la 50x, pentru a nu face concesii în ceea ce privește calitatea și pentru a evita eventualele critici care ar putea apărea. Telefonul ar putea avea și un zoom optic 5x, la fel ca Huawei P40 Pro. În completarea modulului ar urma să vină un senzor ultra-wide de 12MP, cel mai probabil cel care a fost implementat și pe seria Galaxy S20.

Din perspectiva display-ului ne putem aștepta la un Infinity-O de 6,9 inci, cu o rată de refresh de 120Hz, un panou care, din punct de vedere vizual, ar semăna cu cel al lui Galaxy Note 10+. Totuși, Samsung plănuiește să reducă și mai mult marginile și curbura în zona colțurilor – un avantaj pentru utilizatorii S-Pen.
Toate acestea alături de sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2.1. Android 11 este și el foarte aproape de lansare, așa că cei care își vor cumpăra telefonul ar trebui să se aștepte la un update în lunile următoare.

La interior găsim un procesor Snapdragon 865 (SUA) și un Exynos 992, încă neconfirmat oficial, în Europa și pe alte piețe internaționale.

Spațiul de stocare standard va fi de 128GB, cu posibilitate de extindere, iar versiunea de bază va avea 12GB RAM. Totuși, sunt așteptate și alte configurații, cel mai probabil la prețuri mai ridicate.

sursa