Actualitate

Scandal șocant la Școala Generală Mireșu Mare

Scandal șocant la Școala Generală Mireșu Mare: Polițistul din comună, acuzat că a lovit cinci elevi în fața cadrelor didactice

O familie din Mireșu Mare acuză cadrele didactice de la Școala Generală că au asistat pasive la agresarea a cinci elevi de către polițistul local. Incidentul ar fi avut loc în cancelaria școlii, iar tatăl unuia dintre copiii afectați susține că polițistul i-ar fi lovit fără nicio justificare.

Plângerea a fost depusă după ce poliția locală a primit o sesizare despre vandalismul la casa unui localnic. În ciuda cercetărilor care au stabilit că unul dintre elevi nu a fost implicat, polițistul din comună a adus cinci copii la directoarea școlii, unde, conform mărturiei tatălui, i-a agresat fizic.

„Copilul meu în vârstă de 12 ani nu a fost implicat. Astăzi polițistul din comună a dus cinci copii la directoare. Acolo i-a luat tare și i-a lovit. Pe copilul meu l-a lovit peste cap, iar pe copilul vecinului i-a tras o palmă. Merg să depun plângere la Baia Mare poimâine. Nu sunt singurele probleme acolo”, a declarat tatăl copilului de 12 ani, șocat de agresiunea la care a fost martor.