Actualitate

Si-a umilit mireasa la nunta! Ce gest oribil a facut acest mire grosolan. Reactia ei e… VIDEO

Si-a umilit mireasa la nunta! Este gestul pe care un barbat l-a facut din doua motive.

Probabil nu si-a dat seama ca trebuie sa ii dea si ei sau este chiar badaran. Imaginile cu cei doi au ajuns pe Facebook unde s-au viralizat imediat.
Si-a umilit mireasa la nunta! A fost gestul facut de acest barbat pentru care nu avem nimic bun de spus. In momentul taierii tortului, acestia au fost filmati de rude si prieteni. Tanara a pus prima felie din desertul de la nunta lor pe farfurie. Apoi a luat doua furculite.
Una pentru ea si una pentru el! Apoi tanara mireasa a luat o bucata din tortul de nunta si l-a servit pe el, asa cum se face.

Barbatul a deschis gura si a mancat din desert. Acum a venit randul lui si mireasa astepta. Din nefericire, acesta a luat o bucata de tort si tot la el in gura a bagat-o.
Fata a incercat sa nu schiteze un gest vizibil, dar umilinta s-a citit pe chipul ei. In schimb, pe chipul lui se vedea o nepasare crunta combinata cu o privire tampa.

Rusinata de cele intamplate, mireasa s-a servit cu o bucata de tort singura, in lipsa unui partener atent. Oare ce fel de casnicie vor avea?!
https://www.facebook.com/FaimosulDorel/videos/1705039842847896/

Sursa ciao.ro