Actualitate

ȘOCANT! Și-a înjunghiat soțul după ce au consumat împreună alcool

După un scandal montru, un bărbat a fost înjunghiat de către soția sa, chiar în locuința lor. Incidentul s-a produs în comuna Români, după ce cei doi au consumat alcool. Soția a fost cea care a curmat cearta, în momentul când a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat consortul.
O ambulanță de terapie intensivă mobilă a fost trimisă la solicitare la casa celor doi. Echipajul a preluat bărbatul, în vârstă de 57 de ani, înjunghiat în abdomen și transportat la spital. Omul a fost băgat direct în sala de operație, medicii chirurgi intervenind de urgență.

Bărbatul este în terapie intensivă, stabil, în afara oricărui pericol, potrivit dr. Gabriela Bercea, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.
Poliția a fost sesizată și se fac cercetări în acest caz de violență familială, urmând să se stabilească exact ce s-a întâmplat.

„În urma sesizării de către unitatea spitalicească, în dimineața de 15 iulie 2019, s-a deschis dosar penal de violență în familie. Din primele cercetări, se pare că la locuința soților, din comuna Români, între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost înjunghiat în abdomen de soția lui, în vârstă de 53 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor și pentru luarea măsurilor care se impun”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț

b1.ro