Sport

Someşul Someş Odorhei a învins la Bănişor şi e pregătită pentru derby-ul cu Rapid Jibou

Raul Porumb şi compania au câştigat şi jocul pe terenul celor de la ACS Bănişor ocupând un loc pe podium. Duminică, Someşul se pregăteşte pentru derby-ul de foc cu vecinii de la Rapid Jibou, altfel spus actualul lider al Ligii a IV-a şi campioana Sălajului

După ce a pierdut două puncte la Crişeni, Someşul Someş-Odorhei nu şi-a mai permis paşi greşiţi şi în deplasarea de la ACS Bănişor-Peceiu.

De data aceastea a jucat mult mai organizat şi a început tare, reuşind să deschisă scorul încă din minutul 3. Mihai Brînduşe a primit o pasă în adâncime de la Samuel Botiş, a scăpat singur cu portarul, reuşind să înscrie fără probleme.

Oaspeţii au dominat jocul şi şi-au mărit avantajul în minutul 31, prin Samuel Botiş, după o centrare bună în careu de pe partea stângă. Recitalul celor de la Someşul Someş-Odorhei a continuat şi în partea secundă, iar în minutul 57, scorul a devenit 0 – 3.

Raul Iliese a primit o minge în lateral, a rămas singur cu portarul şi a înscris cu un şut la colţul lung. La acest scor “zarurile” erau aruncate, dar ACS Bănişor-Peceiu a avut o răbufnire de orgoliu şi a reintrat în joc.

Cosmin Cuibuş a marcat în minutul 63 după un contraatac, ca în minutul 86, Răzvan Chiş să facă 2 – 3, fiind pe fază la o centrare în careu. Cu elan, gazdele au alergat după golul egalării, dar apărarea vizitatorilor nu a mai putut fi bătută.

S-a terminat 2 – 3, iar Someşul Someş-Odorhei este neînvinsă şi aşteaptă cu moral bun derby-ul zonal cu Rapid Jibou, care are loc duminică.

Someşul Someş-Odorhei se află pe locul 3, şi are şanse mari să termine turul de campionat pe podium.

sursa