Scitech

Super Mario 3D World, din nou in gratia jucatorilor!

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury prezintă latura ciudată și experimentală a Nintendo care nu se vede suficient în jocurile lor de la prima parte. În loc să trimită prin e-mail într-o altă ediție „Deluxe” a unui titlu insuficient din catalogul WiiU, dezvoltatorul a făcut un efort suplimentar prin atașarea unei ramuri inovatoare jocului de bază din 2013 care subversează formula Mario. Dacă, la fel ca mine, nu ați jucat niciodată 3D World , sunteți în căutarea unei experiențe de joc minunate Toad-allly, care combină cele mai bune dintre jocurile bidimensionale și tridimensionale, cu bonusul suplimentar al lui Bowser’s Fury ca un apetisant add- pe.

Super Mario 3D World

Acest joc se simte ca un catalog Mario sub formă de potpourri, luând cele mai bune piese din jocurile anterioare. Folosind o adâncime de câmp unică, diorama, 3D World preia elemente din trilogia NES, titlurile 3D de la mijlocul anilor 2000, mini-jocurile Mario Party și chiar funcționarea interioară a eventualului său succesor Super Mario Odyssey. Aceste caracteristici se umple surprinzător de bine, chiar dacă este nevoie să se obișnuiască cu poziționarea camerei.

Tragerea proiectilelor necesită practică. Nu este chiar o linie directă ca jocurile clasice de la stânga la dreapta pentru a lovi un inamic, ci mai degrabă o cale diagonală. Multe dintre moartea mea de la început au fost cauza abia lipsei unei goomba din cauza obiectivului slab, dar în cele din urmă am prins-o. Scenariile de sărituri sunt, de asemenea, dificile, cu aceleași tendințe diagonale, care necesită mai multă precauție, mai degrabă decât să încercați să „alergați” la prima încercare. Am constatat că acest nou unghi mi-a permis să-mi resetez memoria musculară Mario, care era o activitate răcoritoare a creierului de suportat.

Tradiționaliștii se pot bucura, pentru că Bowser depinde din nou de capriciile sale de răpire nebună în 3D World . De data aceasta, el a capturat șapte creaturi adorabile de tip zână, care par să aibă un fel de importanță. La sfârșitul fiecărei lumi și odată cu finalizarea unui castel Bowser, salvați o zână, aducându-vă un pas mai aproape de a-l împiedica definitiv pe Regele Koopas (din nou). Este ceva la care am încetat să-mi pese de câteva minute după ce am fost introdus în complot, dar acesta este un răspuns tipic, bănuiesc că majoritatea oamenilor au la majoritatea acestor jocuri.
sursa