Social

Terifiant,-Maria Basescu nu primeste pensie!, vezi dece

Maria Basescu nu primeste pensie, desi sustine ca a fost angajata! Sotia fostului presedinte a lucrat in turism, dar nu incaseaza nici un un leu!
Din declaratiile de avere ale lui Traian Basescu, reiese ca Maria Basescu nu primeste pensie, desi sotia acestuia sustine ca a fost angajata.
In calitate de presedinte si, ulterior, de senator, Traian Basescu si-a depus declaratii de avere, dar din rubrica veniturilor incasate de sotie reiese ca Maria Basescu nu primeste pensie.

De fiecare data, Basescu nu a completat nici o suma in dreptul partenerei sale de viata, semn ca aceasta nu are nici pensie.
Maria Basescu nu primeste pensie. Este casnica din 1980
Intr-un interviu din 1995, Maria Basescu a dezvaluit ca era casnica din 1980, cand avea 29 de ani.

De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura”, a marturisit Maria Basescu.
Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, a mai spus Maria Basescu.
Maria Basescu nu primeste pensie. Sotul ei are una de peste 3.000 de lei pe luna
Conform declaratiilor de avere ale lui Traian Basescu, Maria Basescu nu primeste pensie. In schimb, sotul ei incaseaza o pensie de 37.956 de lei (3.163 de lei pe luna), dar si o indemnizatie, de fost presedinte al tarii, in valoare de 139.200 de lei.

Stirilekanald.ro