Actualitate

Tragedie în Cartierul Aviației: Tânăr de 25 de Ani Ucis de Prieten în Urma unei Dezbateri Politice

Un incident șocant a avut loc în Cartierul Aviației din București, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani și-a ucis prietenul în urma unei aprinse cețti politice scrie romaniatv.net

Criminalul, care a alertat Poliția după comiterea faptei, a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței pentru o posibilă arestare preventivă.

Din informațiile preliminare, cei doi tineri au avut o dispută intensă pe teme politice, care a escaladat rapid într-o bătaie violentă. În final, conflictul s-a soldat cu moartea unuia dintre protagoniști.

Poliția Capitalei a primit sesizarea la data de 17 decembrie 2023, când unul dintre cei implicați a raportat un conflict fizic cu rezultat tragic. La fața locului, polițiștii și echipele de prim ajutor au constatat decesul tânărului de 25 de ani, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru cercetări amănunțite.

Procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului de 25 de ani pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea crimei. Urmează ca suspectul să fie prezentat instanței cu propunerea legală de arestare preventivă pentru 30 de zile. Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.