Actualitate

Tragedie în Județul Gorj: Mamă și Fiul Uciși într-un Accident Cumplit

Duminică dimineața, județul Gorj a fost martorul unei tragedii de neimaginat, în urma unui accident violent care a avut loc în comuna Turburea scrie romaniatv.net

Doi pietoni, o mamă în vârstă de 68 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 52 de ani, au fost răpuși de un șofer de doar 24 de ani.

Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 8:00 în satul Cocorova, iar la locul incidentului a intervenit rapid echipajul SMURD cu elicopter, dar, din nefericire, femeia a decedat, iar bărbatul avea leziuni incompatibile cu viața încă de la impact.

Potrivit primelor informații, autoturismul condus de șoferul în vârstă de 24 de ani a părăsit partea carosabilă și i-a lovit pe cei doi pietoni. Mai mult, mașina a intrat pe contrasens, unde a lovit și un alt autoturism parcat, iar impactul a proiectat mașina parcată în al doilea pieton.

Echipele de intervenție au constatat starea de inconștiență a celor doi pietoni și au făcut eforturi susținute de resuscitare, însă, din păcate, femeia a pierdut lupta pentru viață.

Conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, și mama acestuia în vârstă de 43 de ani, pasageră în vehicul, nu au suferit leziuni semnificative. Tânărul a fost evaluat medical la fața locului, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în legătură cu acest tragic accident. Investigațiile sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la această tragedie.