Advertoriale

Tu stii ce implica angajarea intr-un studio videochat?

Ai auzit desigur că un model de videochat câștigă bani frumoși, iar acesta a fost un motiv destul de puternic pentru a determina și pe tine să încerci acest job. Cu toate acestea, pentru a fi sigură că este un job care să ți se potrivească, și astfel să ai siguranța că vei câștiga sume importante, trebuie să știi exact ce implica angajarea intr-un studio videochat. Mai ales că poate nu ai experiență deloc!

Optează mereu pentru un studio profesionist

Chiar dacă poți lucra ca model de videochat de acasă, recomandarea noastră este ca întotdeauna să optezi pentru un studio profesionist. Chiar dacă ai ceva experiență în domeniu, sau poate chiar nu ai deloc, un job într-un studio profi este cea mai bună alegere pentru tine. Avantajele nu sunt deloc de neglijat, și îți va fi mult mai ușor așa. Pe scurt, ți le vom prezenta și noi.

Contract de muncă

Multe dintre modelele care practică această meserie nu își dau seama că deși videochatul este o activitate legală, atâta timp ele nu își plătesc taxele și contribuțiile către stat sunt în afara legii. La un studio de videochat profesionist vei semna un contract de muncă perfect legal, ți se vor plăti toate taxele și impozitele percepute de către stat. Ai în acest fel dreptul la zile de concediu de odihnă, concediu medical, ți se plătește asigurarea de sănătate și multe altele. Și atunci, de ce să îți complici enorm existența și să preferi să lucrezi pe cont propriu sau într-un studio de videochat anonim, unde practic, ca să o spunem pe de-a dreptul chiar muncești la negru.

Condiții de muncă foarte bune

Este chiar păcat atunci când ai reale aptitudini pentru acest job, membrii site-ului să prefere pe altă fată, doar pentru că la ea camera web merge mai bine, nu sunt probleme cu conexiunea, sau decorul este mai pe placul lor. În cazul în care optezi pentru un studio de videochat profesionist ai parte de cele mai bune condiții de muncă. Camerele sunt aranjate de specialiști în amenajări interioare, care nu s-au ocupat doar de ce înseamnă anumite piese de mobilier și culoarea pereților, ci și de faptul cum ”cade” lumina, astfel încât tu să fii cât mai bine pusă în valoare, dar și tot ce este în jurul tău să dea impresia că nimic nu este la întâmplare.

De asemenea, echipamentele de lucru cu care lucrezi, sunt performante, și ceea ce este cu adevărat fantastic este și faptul că nu trebuie să investești niciun ban în ele, le ai asigurate, astfel încât să ai parte de cele mai bune condiții pentru a-ți exercita sarcinile de lucru.

Câștiguri substanțiale

Colaborarea cu un studio profesionist înseamnă nu doar garanția unui contract de muncă, dar și certitudinea că veniturile pe care le vei obține nu sunt deloc unele modeste. Chiar și în condițiile în care nu ai experiențe necesară, câștigurile tale lunare vor fi de câteva ori mai mari decât salariul mediu al românilor. Pe măsură ce capeți mai multă experiență, aceste venituri vor fi din ce în ce mai mari, iar acest lucru nu are cum să te nemulțumească. În schimb, dacă lucrezi la un studio no-name, sau poate te ambiționezi să te descurci singură, de acasă, va trebui să te mulțumești cu mult mai puțini puțini bani, deși poate muncești mult mai mult decât la un studio profi.

Confidențialitate asigurată

Trebuie să recunoaștem, românii nu stau chiar bine la capitolul ”open-mind”. Dimpotrivă, parcă nu ratează niciun prilej din a-ți demonstra că se pricep la absolut toate, că dețin adevărul absolut și afirmațiile lor sunt întotdeauna reale. În realitate, lucrurile stau exact pe dos, dar nu despre asta vrem să îți vorbim acum, ci despre un alt avantaj pe care îl ai atunci când optezi să lucrezi într-un studio de videochat profesionist. Este vorba despre confidențialitate. Da, chiar este adevărat, chiar nu are nimeni cum să afle cu ce te ocupi tu, pentru că aici se blochează IP-urile din România, și astfel modelele au parte de utilizatori doar din alte țări. În caz contrar, riscul îți aparține.

Instruire de specialitate

Atunci când ești începător, indiferent de domeniul de activitate, ai nevoie de cineva care să te îndrume, să îți arate mulți dintre pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Și în videochat este la fel. Și, chiar dacă nu pare prea complicat, cel puțin privind lucrurile din exterior, să știi că nu este chiar atât de simplu să fii un model bun. Atunci când ești pe cont propriu, este imposibil să nu faci multe greșeli, inerente începutului. Într-un studio de videochat profesionist acest lucru nu se va întîmpla, deoarece aici vei avea parte de un training de specialitate, unde vei afla nu doar cum să ”jonglezi” cu aparatura, dar vei învăța și despre cum să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, ce tehnici să folosești pentru a atrage mai mulți membri, cum să fii mai atrăgătoare și multe informații care să îți vină în ajutor. De asemenea, vei primi un răspuns și pentru toate întrebările pe care le ai, pentru că totul este la vedere.

Oferă-ți șansa unui viitor mai bun!

Pentru ca viitorul tău să fie unul mai bun, este nevoie și de bani, trebuie să o recunoști. De aceea, oferă-ți șansa unui viitor mai luminos, în care grija zilei de mâine nu mai există, iar un job de model de videochat poate fi oportunitatea de care aveai nevoie! Îndrăznește și mergi mai departe!