Extern

Un barbat i-a taiat gatul iubitei sale, dupa care a aruncat-o in fata Politiei din Belgia. Iata ce pedeapsa a primit bihoreanul!

Un barbat i-a taiat gatul iubitei sale, dupa care a aruncat-o in fata Politiei din Belgia. Iata ce pedeapsa a primit bihoreanul!Un barbat i-a taiat gatul iubitei sale in fata Politiei din Belgia, dupa care a aruncat-o de la etaj, acest barbat era roman, din Bihor, acest caz s-a intamplat in 2015, criminalul a primit 30 de ani de puscarie si trimis in Romania, pentru a-si face pedeapsa, barbatul nu i-a convenit si s-a cerut sa il duca in Belgia, relateaza spynews.ro.

In 2015, data de 27 mai, in Anvers, Belgia, acest asasin a iesit pe geamul locuintei iubitei fostei sale iubite, unde o tinea sechestrata si cu cutitul la gat.

Politia a mers de urgenta, dar criminalul bihorean a i-a taiat gatu fetei si dupa care i-a aruncat trupul pe geam, chiar in milocul strazii.

Dorina Ștef, o bihoreancă de 37 de ani din Țețchea, era stabilită în Belgia împreună cu copilul ei, la vremea respectivă în vârstă de 6 ani.

Divorțase recent de soțul ei, un bărbat italian.

A început o poveste de dragoste cu un alt român, tot din Bihor, pe nume Ludovic Zetocha.

Cei doi chiar s-au mutat împreună, însă relația lor s-a fisurat din cauza geloziei bărbatului.

A fost închis în Penitenciarul Bengijnenstraat, însă belgienii au solicitat Curții de Apel Oradea ca Zetocha să fie transferat în România.