Auto

Un val de vehicule Mercedes electrificate si nu s-a încheiat încă. Linia Mercedes-EQ crește cu EQT Small Van

Gama Mercedes-Benz Vans din Europa este puțin confuză și, de vreme ce Sprinter și Metris sunt doar pe aceste țărmuri, vă vom economisi o examinare detaliată a modului în care noua Clasă T înlocuiește parțial actualul Citan. Deci, iată ce trebuie să știți: există o Clasă T acolo, o joint-venture cu Renault și legată de micul utilitar comercial Kangoo, iar acest nou Concept EQT prezintă o versiune electrică Mercedes-EQ EQT a Clasei T menționate.

Cu alte cuvinte, gândiți-vă la Clasa T ca fiind aproximativ de aceeași dimensiune și formă ca un Ram ProMaster City sau Ford Transit Connect. Acum, electrizați acest lucru și puneți un Mercedes tri-stea pe el și vă aflați în spațiul potrivit.

Gama Mercedes-EQ devine serioasă acum. Tocmai am văzut sedanul de lux EQS de vârf (în galeria de mai jos) și SUV-ul mic EQB , iar SUV-ul de dimensiuni medii EQC este o primă lovitură solidă la un EV cu alezaj complet de la companie. Și Mercedes-EQ nu este încă făcut, cu SUV-ul compact EQA pe drum, de asemenea. Și Mercedes-Benz Vans nu va lăsa EQT să circule singur pe străzi, deoarece Mercedes vinde deja camionetele eVito și eSprinter în Europa.
Conceptul EQT va debuta pe 10 mai, iar versiunea de producție ar trebui să sosească mai devreme decât mai târziu. La urma urmei, Renault Kangoo aferent din 2021 este deja la vânzare și include versiunea sa electrică ZE, astfel încât un EQT de producție nu poate fi prea departe.

sursa