Actualitate

VESTE DURA! Deputatii au micsorat salariile romanilor in miezul nopti, romanii sunt extrem de revoltati!

Romanii primesc o lovitura dura de la Deputatii romanii din Comisia de munca, care au decis in cursul nopti, ca salariile romanilor sa se miscoreze, relateaza www.libertatea.ro.

Micsorarea salariilor va fi la primarii si viceprimari din toate localitatile cu jumatate de coeficient din forma adoptata in Senatul Romaniei.

„Potrivit amendamentului adoptat la legea salarizării, pentru primarii şi viceprimarii de oraşe şi municipii (localităţi de până la 3.000 şi până la 50.000 de locuitori), coeficienţii pentru calcularea salariilor se majorează cu 0,5 faţă de varianta propusă de Guvern. În forma adoptată de Senat, coeficientul corespunzător indemnizaţiei pentru astfel de funcţii era prevăzut la 1.

Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a majorat însă, cu jumătate de coeficient, indemnizaţiile viceprimarilor Capitalei şi pe cele ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene. Senatorii le-au adoptat în forma propusă de Guvern”, potrivit Agerpres.

„Stabilirea personalului de specialitate implicat în procesul legislativ se face prin decizie a ordonatorului principal de credite”, mai prevede Legea salarizării.