Advertoriale

Vezi aici 3 idei de activități pe care poți să le faci cu familia în preajma sărbătorilor!

Sărbătorile reprezintă o perioadă specială în care familia se adună pentru a împărtăși bucurie, dragoste și momente memorabile, iar pentru a face această perioadă și mai specială, petrece cât mai mult timp alături de cei dragi, făcând tot felul de activități. În cazul în care ai timp la dispoziție, dar nu ai idei, în articolul de față ai șansa să descoperi 3 lucruri pe care le puteți face împreună atunci când sărbătorile de iarnă se apropie.

Iată 3 lucruri pe care le poți încerca alături de cei dragi în pragul sărbătorilor

  1. Decorațiuni DIY

Una dintre cele mai plăcute activități pe care le poți face în preajma sărbătorilor este să creați decorațiuni pentru casă împreună cu familia. Pregătește materiale precum hârtie colorată, sclipici, panglici și bețișoare de lemn, iar apoi puneți-vă imaginația la treabă! Puteți crea ornamente pentru brad, ghirlande sau chiar calendare advent DIY alături de cei mici, iar astfel îi poți ajuta să-și dea frâu liber imaginației. Această activitate vă va ajuta să vă relaxați și să petreceți timp de calitate cu familia, dar vă va oferi și ocazia de a obține decorațiuni unice și pline de personalitate. Ulterior, le puteți găsi un loc în casă, înfrumusețând aspectul locuinței, folosindu-le an de an în pragul Crăciunului.

 

  1. Seri de film

De asemenea, în prag de sărbători, nimic nu se compară cu atmosfera caldă și relaxată a unei seri petrecute în familie, privind filme sau seriale potrivite pentru această perioadă. Alegeți împreună câteva filme cu tematică de Crăciun și pregătiți un set confortabil de pături și perne, pentru a vă bucura de o seară relaxantă. Pentru a face totul mai special, puteți organiza un decor ca la carte, adăugând gustări festive și băuturi calde, cum ar fi popcorn, biscuiți de casă sau chiar ciocolată caldă. Apoi, veți avea oportunitatea să discutați despre filmele preferate ale fiecăruia și de a crea amintiri de neprețuit.

  1. Împodobitul bradului

Nu în ultimul rând, ritualul de împodobire a bradului este o activitate de familie ideală și extrem de plăcută, fiind o modalitate minunată de a petrece timp împreună. Alegeți decorațiunile și dați șansa fiecărui membru al familiei să participe și să-și aducă propria contribuție la ceea ce va deveni elementul central al încăperii – bradul. Dacă încă nu aveți unul, poți încerca gama largă de brazi artificiali de la Auchan, pe care îi vei găsi la prețuri de nerefuzat și sub diferite mărimi și modele.

În concluzie, sărbătorile reprezintă momentul perfect pentru a te conecta și mai mult cu familia și a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Prin implicarea în activități precum creația de decorațiuni, seri de film sau împodobitul bradului, veți întări legăturile dintre voi și veți aduce un strop de magie în această perioadă specială a anului. Orice ați face, important este să vă bucurați de fiecare clipă și să faceți totul împreună, pentru ca toată lumea să se simtă inclusă și apreciată.

 

Sursă foto: Unsplash.com