Social

Vrei petrecere in Starea de Alerta? Numarul este limitat al persoanelor. Iata cate!

In acest moment suntem in Starea de Alerta, dar asta  nu inseamna ca putem da petreceri in numar mare de persoane, deoarece sunt restrictii care trebuie respectate, relateaza spynews.ro.

Ceea ce trebuie sa stii, este ca mai mult de opt persoane nu ai voie la o petrecere de orice fel.

Una dintre ele este reprezentată de numărul maxim de persoane care pot sta într-un apartament sau într-o locuință, de exemplu, la o petrecere.

Pentru acest lucru va trebui din păcate să-ți invitații doar persoanele cele mai apropiate, deoarece Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că vor putea să fie doar 8 persoane.

„Limita de 8 persoane se referă la spații închise, de exemplu, într-un apartament cineva dorește să își țină ziua de naștare, sau de nume, cum este astăzi (nr. joi) ) de Sfinții Constantin și Elena. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane. (…)

Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase”, le-a explicat ministrul pe pagina sa de Facebook într-o transmisie live.