Showbiz

Zhanna Samsonova din Rusia, a avut parte de o moarte suspectă

O femeie în vârstă de 40 de ani, foarte cunoscută pe rețelele de socializare, a murit din cauza stilului de viață ales.

Zhanna Samsonova, o influenceriță vegană din Rusia, cunoscută pentru promovarea unei alimentații bazate exclusiv pe plante crude, a murit la vârsta de 40 de ani.

Tânăra trăise în ultimii patru ani cu o dietă extrem de restrictivă, bazată pe fructe, semințe de floarea-soarelui, sucuri și băuturi pe bază de fructe.

Din meniul ei lipseau însă elemente nutritive esențiale, cum ar fi calciul sau vitamina D.
Samsonova ar fi murit în Malaezia, unde își continua dieta cu fructe exotice.

Familia și prietenii ei au anunțat moartea ei pe 21 iulie. O prietenă a influenceriței a declarat pentru TG24.com că aceasta „s-a înfometat până la moarte„, iar mama ei a menționat „o infecție asemănătoare holerei„.

Un alt prieten al influenceriței a afirmat pentru New York Post că Zhanna se hrănise exclusiv cu fructe timp de șapte ani.
Zhanna Samsonova își promova stilul de viață pe rețelele de socializare, conținutul ei atrăgând milioane de vizualizări pe TikTok, Facebook și Instagram, unde era cunoscută sub pseudonimul Zhanna D’Art.
Cauza oficială a morții în cazul Zhanna Samsonova nu a fost încă făcută publică. Însă întrebările legate de dieta sa restrictivă și de rolul acesteia în moartea ei rămân la ordinea zilei.

sursa