Actualitate

A vrut să se sinucidă iar acum va ajunge dupa gratii

Femeia de 60 de ani peste care a căzut o contabilă care a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 5 al unui bloc situat pe Bulevardul Unirii, a murit la spital.
Femeia peste care a căzut contabila de la Unirii a murit la spital, a anunțat România TV.

După incidentul șocant, femeie a sunferit răni grave și a fost transportată la Spitalul Universitar. Joi dimineață, medicii au constatat decesul femeii. Trupul ei va fi dus la IML pentru necropsie.

Vă reamintim că o femeie în vârstă de 43 de ani s-a aruncat miercuri dimineață de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nr 15, din centrul Capitalei. Doar că aceasta a căzut peste o altă femeie în vârstă de 60 de ani care trecea pe trotuarul de lângă bloc. Ambele femei au fost rănite, însă cel mai grav era femeia de 60 de ani.

La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă acum după moartea femeii sinucigașa va fi cercetată pentru omor din culpă.