Showbiz

Andreea Bănică, Confruntată cu Dureri Cumplite, Admisă Urgent la Spital: „Îmi venea să plâng, nu mi-a trecut cu nimic”

Andreea Bănică, talentata cântăreață, a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri intense care i-au afectat starea de sănătate în ultimele zile scrie romaniatv.net

Artista a împărtășit cu fanii ei experiența dificilă prin care trece și detaliile privind intervenția medicală necesară.

Recent, Andreea Bănică a postat o imagine din spital, arătând că primește tratament pentru a face față migrenelor insuportabile care au necesitat îngrijiri medicale urgente. Ea a dezvăluit că durerile de cap au atins o intensitate atât de mare încât aproape că a simțit nevoia să plângă.

Vedeta a fost supusă unui set exhaustiv de analize pentru a identifica cu exactitate cauza acestor suferințe. Andreea Bănică a subliniat că aceasta nu este prima dată când se confruntă cu astfel de probleme, subliniind necesitatea unor investigații amănunțite.

Ieri m-a durut îngrozitor capul mai că îmi venea să plâng! Nu mi-a trecut cu nimic! Am făcut fizioterapie, apoi mi-au analizat postura. Clar ceva m-a descentrat. Am de făcut un RMN, iar mai pe seară merg din nou la ortoped. Super, ce să zic?„, a dezvăluit Andreea Bănică pe platforma Instagram.

Fanii și colegii din industria muzicală i-au transmis artistei urări de însănătoșire rapidă, iar Andreea Bănică continuă să ofere actualizări privind evoluția stării sale de sănătate.

Andreea Bănică a adăugat că, în ciuda problemelor de sănătate, încearcă să-și păstreze optimismul și să se concentreze pe recuperare. Artista a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare și a promis să țină fanii la curent cu orice noutate legată de starea sa de sănătate.

Cântăreața a subliniat importanța susținerii familiei și a prietenilor în astfel de momente dificile, evidențiind legătura puternică pe care o are cu soțul și fiul ei. Mesajele de solidaritate continuă să curgă din partea comunității online, iar Andreea Bănică se simte susținută în această perioadă sensibilă din viața ei.