Scitech

Asus ROG Strix Scar 17 G733 Recenzie, laptopurile RTX 3080

VERDICTUL NOSTRU
Asus ROG Strix Scar 17 G733 este perfect pentru gamerii sportivi datorită ecranului cu o rată de reîmprospătare ridicată și tastaturii mecanice confortabile și este surprinzător de ieftin decât alte laptopuri RTX 3080 premium.

PENTRU
+ 360 Hz Rată de reîmprospătare
+ Tastatură mecanică confortabilă
+ Performanță puternică de productivitate
+ Audio Bassy
ÎMPOTRIVA
– Designul nu este pentru toată lumea
– Cablu scurt de încărcare
Cele mai bune oferte de astăzi Asus ROG Strix SCAR 17 G733

Laptopurile Asus ROG Strix Scar sunt echivalentele laptopurilor pentru mașinile sport. Acestea acordă prioritate vitezei, se vând fie profesioniștilor din domeniul sportului (sau celor care aspiră să fie) și vin cu modele care reflectă această atitudine. De asemenea, tind să fie mai scumpe în comparație cu concurența.

Dar ROG Strix Scar 17 G733 (3000 $ testat) se lansează pe o piață aglomerată pentru laptopurile RTX 3080. Nu numai că plăcile grafice mobile RTX 3080 diferă drastic între dispozitive , dar cardul în sine este nou și greu de găsit , ceea ce crește cererea pentru laptopuri și pre-construcții care îl au.

Aruncați un schimb către seria Ryzen, în general mai puțin costisitoare, pentru procesorul Strix și, deși acest model este încă premium, este acum într-o cursă mult mai strânsă împotriva altor laptopuri RTX 3080 de ultimă generație și a celor mai bune laptopuri de jocuri de pe piață.

Cea mai recentă versiune a lui Asus a ROG Strix Scar 17 arată ca un Ferrari din exterior și un MP3 player din anii ’90 din interior. Asta pentru că, pentru toate stilurile impresionante cu matrice de puncte de pe capac, acest Strix introduce un design transparent al carcasei pe partea dreaptă a punții tastaturii, care amintește de un etos de design pe care nu l-am văzut în tehnologia consumatorilor încă din școala medie. Este un aspect pe care sincer îl simt cam dor, deși, din păcate, se confruntă cu senzația mai futuristă pe care restul laptopului funcționează atât de greu de creat.

sursa