Social

BOGATA la doar 19 ani! Cum a reusit sa scape de saracie, peste noapte!

BOGATA la doar 19 ani! Cum a reusit sa scape de saracie, peste noapte!Are 19 ani si s-a imbogatit! Rose Dyson a decis sa nu mearga la facultate, dupa ce a implinit varsta majoratului.

Tanara a preferat in schimb sa ramana acasa si s-a imbogatit din cosmetice facute in casa.

Vanzarea produselor ei i-a adus un profit nesperat. Mai mult, adolescenta din Marea Britanie si-a socat inclusiv familia si apropiatii.

Rose a decis sa nu urmeze cursurile unei facultati, la fel ca toti colegii ei. In schimb, si-a urmat visul de a pregati cosmetice naturale.

Mai exact, si-a facut propriul ei balsam de buze, in diverse arome si nuante, cu care a dat lovitura!
Adolescenta de 19 ani a inceput sa isi prepare produsele in bucataria mamei sale.

A inceput o reala afacere in acest sens. A refuzat sa mai mearga la facultate pentru a avea timp sa se ocupe full-time de mica ei companie.

Doar in 2019, a fost estimat ca Rose Dyson va castiga in jur de 150.000 de lire, din afacerea cu balsam de buze.

Ea spera ca in urmatorii zece ani de zile, produsele bio sa se afle pe rafturile magazinelor de profil, din intreaga lume.

Tanara si-a inceput afacerea ca pe un proiect pentru scoala, avand un buget de doar 25 de lire. Competitia a avut loc in anul 2015.

Trebuia sa creeze si sa vanda un produs, in intrecerea cu alti elevi. Mai mult, in 2018, Rose a castigat suma de 50 de mii de lire.

Ceea ce inseamna ca afacerea ei deja a evoluat cu mult.

Dupa ce si-a vandut produsul pe plan local, tanara are propriul ei magazin si isi furnizeaza produsele altor 30 de magazine.

Totodata, a vandut 20 de mii de balsamuri de buze, intr-o perioada scurta. Substantele chimice periculoase din sapun si pasta de dinti

Nu am crezut vreodata ca voi avea afacerea mea, ca voi fi o antreprenoare. Este ceea ce iubesc sa fac si nu se simte ca un loc de munca. Nu a fost totul chiar usor, au fost anumite greutati la inceput. Nimeni nu credea ca eu sunt cea care face produsele, pentru ca aveam doar 16 ani pe atunci”, a povestit Rose Dyson

Sursa Ciao.ro