Showbiz

Cati bani a primit Brigitte Nastase la Ferma ca sa se cupleze cu Pastrama!

Competiția s-a încheiat pentru Brigitte Năstase, după ce a pierdut duelul cu Otniela.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost eliminată de la Ferma, iar acum se află în acasă, în vila din Pipera.

S-a aflat câți bani a primit Brigitte Năstase la Ferma. Suma este exorbitantă și și-ar putea cumpăra o casă.

Vedeta a fost un personaj controversat în emisiunea de la ProTV.

A fost prietenă cu toată lumea, iar apoi toți s-au întors împotriva ei.

Deși a pierdut competiția, Brigitte Năstase a câștigat altceva: pe Florin Pastramă. Ferma i-a adus vedetei un nou iubit cu care are de gând să se căsătorească.

Brigitte Năstase a negociat la sânge participarea sa în emisiunea Ferma. Se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase a primit 5.000 de euro pe săptămână, potrivit cancan.ro.

Vedeta a stat la Ferma 14 săptămâni, asta înseamnă că Brigitte Năstase a primit aproximativ 70.000 de euro.

Brigitte Năstase, primele declarații după ce a fost eliminată de la Ferma
Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară.

Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul „dezbină şi cucereşte’.

În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază’, a spus Brigitte Năstase.

Viva.ro