Actualitate

Cererea PSD pentru suspendarea stării de alertă, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, joi, solicitarea depusă de PSD pentru suspendarea stării de alertă pentru problema gunoaielor, care a fost decretată în luna iunie de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.
Cererea PSD pentru suspendarea stării de alertă în Sectorul 1 a fost depusă de nouă consilieri social-democraţi. Tribunalul Bucureşti a decis să respingă solicitarea.

„Respinge cererea de suspendare. Respinge excepţia lipsei de interes ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca neîntemeiată. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti. Respinge acţiunea faţă de pârâta Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de suspendare a executării actului administrativ ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a de Contencios Administrativ şi fiscal”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti

sursa