Sport

Concediu de compasiune, noul trend pe piața muncii

Marizanne Kapp, jucătoare de cricket, a primit concediu după ce soția ei, Dane van Niekerk, a fost exclusă din echipa feminină a țării.
Marizanne Kapp a primit concediu de compasiune, după ce soția ei a fost exclusă din echipa feminină a țării pentru Cupa Mondială T20, găzduit de Africa de Sud. Potrivit BBC, aceasta nu a reușit să îndeplinească criteriile minime de pregătire fizică.

„Câteva zile emoționante. Sunt soție ÎN PRIMUL rând și apoi jucătoare de cricket. Mulțumesc CSA (Cricket South Africa) pentru că mi-a oferit posibilitatea de a fi acasă pentru a-mi sprijini soția și a-mi vedea familia, în timp ce mă împrospătez mental și mă pregătesc pentru Cupa Mondială T20.
Întotdeauna a fost cea mai mare onoare pentru mine să îmi reprezint țara”, a scris Kapp pe Twitter.

„Concediul a fost acordat pentru ca ea să se poată întoarce pregătită să se joace. Ea face parte din Cupa Mondială și este dedicată cauzei Cupei Mondiale. Avea nevoie de o pauză pentru concediu din motive de compasiune și i-a fost acordat pentru că am consoderat că suntem foarte mulțumiți de forma în care se află, în ceea ce privește abilitățile ei”, a declarat Hilton Moreeng, antrenorul Africii de Sud.

sursa