Sport

Construcția noului Stadion Dinamo, tot mai aproape. S-ar fi semnat contractul pentru locația arenei centrale

Contractul pentru locația viitoarei arene din șoseaua Ștefan cel Mare ar fi fost semnat, conform paginii de Facebook Noul Stadion „Dinamo”, care susține că anunțul ar fi fost făcut de Adrian Cefalan, director în cadrul Companiei Naționale de Investiții.

Pas important pentru construcția noului Stadion Dinamo
„Intr-o declaratie data in aceasta seara, dl. Adrian Cefalan – Director Investitii al Companiei Nationale de Investitii – a confirmat ca a fost depasit obstacolul birocratic anuntat luna trecuta (rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament – Velodrom), semnându-se deja contractul pentru locatia stadionului central.

Totodata este aproape finalizata documentația preliminară de studiu de prefezabilitate si fezabilitate (nr de locuri fiind cel mai important detaliu), urmand ca in curand sa fie licitat si semnat contractul in acest sens pentru predarea acestora de catre proiectantii si arhitectii care le vor întocmi (2-3 luni pana la predare termen estimativ), apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma/capacitatea/designul final!”, se arată în postarea de pe pagina Noul Stadion „Dinamo”.

sursa