Social

DE ZIUA LUI, MIHAI CĂLDĂRARU A ÎMPĂRŢIT 100 DE CADOURI COPIILOR INSTITUȚIONALIZAȚI CU DIZABILITĂȚI DIN CAPITALĂ

În data data de 25 mai, Mihai Căldăraru a împărţit cadouri copiilor aflați în Centrele de plasament din Capitală.

Un număr de 100 de copii instituționalizați cu dizabilități s-au bucurat de cadourile primite cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Căldăraru, care a împlinit 36 de ani.

Tânărul Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România, imulțumește pentru implicare și sprijin domnului Viceprimar al Sectorului 5 Mircea Nicolaidis, doamnei Director General Titea Cristina, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 5 și întregii echipe a Direcției Generale de Asistență Socială Protecția Copilului sector 5.

Mihai, pe această cale țin să aduc mulțumiri tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat privind acordarea pachetelor pline cu dulciuri pentru copii cu dizabilități aflați în Centrele de plasament.

Asemenea lui Mihai, voluntarii alături de care acesta îşi desfăşoară sunt foşti copii instituţionalizaţi, care astăzi sunt adulţi în toată firea si au decis să vină în sprijinul celor mai puţin norocoşi. Voluntarii au fost instituţionalizaţi în diverse centre: Centrul de plasament Sfântul Spiridon. Centrul de plasament Casa Speranţei, Centul de plasament Sântul Nicolae şi Şcoala speciala numărul 6 din capitala. Mihai Căldăraru ne-a declarat că acţiunile umanitare ale sale şi echipei vor continua: „Trebuie să facem mereu astfel de gesturi frumoase pentru semeni”, a spus tânărul jurnalist. Cei care doresc să ofere ajutor în campaniile pe care acesta le face, pot lua legătura cu Mihai la numărul de telefon 0739.377.777.