Social

Gest Superb Mihai Căldăraru a oferit alimente și un tort pentru persoanele vârstnice social-vulnerabile din București

În data data de 25 mai, Mihai Căldăraru a împărţit cadouri bătrânilor nevoiași!
Un număr de 20  bătrâni  s-au bucurat de cadourile și tortul primite cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Căldăraru, care a împlinit 37 de ani.
Tânărul jurnalist Mihai Căldăraru în calitate de Director Executiv al Asociației Europene Pentru Protecția Familiei, mulțumește Cofetăriei Armand, domnului
Vasile Bleotu,  doamnei Anca Daniela Boagiu, doamnei Doina Ravici, doamnei Maria Grapini, ziarul Ziua News, domnului Docan Gruia, Domnul avocat  Pop Dominic,  tânărul Muti George Laurențiu, echipei de știri  Antena 24.ro, revistaClik.ro,  tuturor voluntarilor ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecția Copilului România.
Asemenea lui Mihai, voluntarii alături de care acesta îşi desfăşoară sunt foşti copii instituţionalizaţi, care astăzi sunt adulţi în toată firea si au decis să vină în sprijinul celor mai puţin norocoşi. Voluntarii au fost instituţionalizaţi în diverse centre: Centrul de plasament Sfântul Spiridon. Centrul de plasament Casa Speranţei, Centul de plasament Sântul Nicolae şi Şcoala speciala numărul 6 din capitala ţării. Mihai ne-a declarat că acţiunile umanitare ale sale şi echipei vor continua: „Trebuie să facem mereu astfel de gesturi frumoase pentru semeni”, a spus tânărul jurnalist. Cei care doresc să ofere ajutor în campaniile pe care acesta le face, pot lua legătura cu Mihai la numărul de telefon. 0739.377.777.