Social

Jurnalistul român Mihai Căldăraru,nascut ca sa sprijine oamenii din familii social-vulnerabile, dar și pe cei cu dizabilități

Jurnalistul român Mihai Căldăraru, obosit să vadă toată sărăcia din jurul său, a decis să lanseze o campanie umanitară menită să ajute oamenii din familii social-vulnerabile, dar și pe cei cu dizabilități.

Mihai Căldăraru este un jurnalist de la antena24.ro, iar la moment este și Directorul General la AEDOPS România, Direcția Generală de Asistență Socială.

Tânărul jurnalist, a avut o viață deloc ușoară, iar la cei 35 de ani pe care îi are, se bucură de faptul că poate ajuta famiile defavorizate. Acesta fiind ultimul copil dintr-o familie cu mulți copii, și-a trăit viața mai mult prin orfelinate, unde a fost abandonat imediat după naștere. După majorat, Mihai și-a regăsit familia, dar a continuat să trăiască pe cont propriu.

Nici la nivel de joburi, Mihai nu a fost prea norocos. A început de spălarea vaselor într-un restaurant, iar în anul 2011 a decis că e timpul să-și dedice timpul pentru oamenii nevoiași și tot atunci a format o Organizație Non-Profit.

La o discuție cu Mihai, tânărul jurnalist a declarat că ajută oamenii defavorizați cu devotament și nu cere absolut nimic în schimb. Unicul sprijin de care are nevoie sunt produsele alimentare, dar și cele de strictă necesitate precum produsele igienico-sanitare.

Acesta a declarat că în cadrul campaniei umanitare ”Din ce dai, îți clădești în rai” a oferit 200 de cutii pline cu alimente și produse de igienă. În timpul apropiat, campania urmează să fie extinsă și pe teritoriul Republicii Moldova.