Social

Mihai Căldăraru: Un numar de copii din medii defavorizate vor ajunge în tabără la mare

Mihai Căldăraru,  a vorbit despre proiectele Sociale vulnerabile și tabăra destinată copiilor proveniţi din Centrul de plasament Sfântul Nicolae și copii defavorizați din Orașul Drăgăşani, județului Vâlcea cu studii bune la învățătură.

Cu această ocazie, cei doi au decis să aducă la mare copii proveniți din familii defavorizate.

Mihai Căldăraru, care vine cu o nouă acţiune în sprijinul copiilor din medii defavorizate. 30 de copii care nu au văzut niciodată marea vor merge într-o tabără din staţiunea Mamaia sau Eforie Sud unde vor primi cea mai bună atenţie.

Pentru acest demers, Mihai, este în căutare de sponsori dispuşi să ofere fel de ajutor. Tabăra destinată copiilor face parte din campania „Zâmbetul pe chipul copiilor defavorizaţi”.

Această campanie reprezentă o oportunitate pentru a crea un mediu favorabil în zonele rurale și urbane, unde copiii și tinerii își pot dezvolta talentele și pot îmbunătăți sănătatea.

Taberele de vară vor stimula o dezvoltare distractivă și eficientă pentru copii declară tânărul Mihai Căldăraru, Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială România.

La această tabără vor participa copii din Orașul Drăgăşani, județului Vâlcea comuna Smeni şi copii instituționalizați.

Pe Mihai Căldăraru îl puteţi contacta la numărul de telefon 0739.377.777.