Social

Sarlatan si Escroc asa este numit in societate REMUS VARGA

Jurnalistul Mihai Caldararu, Face dezvaluiri din emisiunea Acces Direct, realizata de Mirela Vaida si transmisa in direct pe Antena 1.
Inca de la primele imagini, acesta a fost revoltat de curajul nebunesc cu care cel care se prezenta ca fiind “salvatorul” tinerelor fara ajutor, vorbea despre realizarile lui si despre cele 6 cazuri finalizate cu strangere de sume importante care au ajuns cu precadere in mainile tuturor
celor neajutorati.

La putin timp dupa terminarea emisiunii, opinia pubilca a inceput sa-si exprime parerile despre “domnul remus, omul bun si fara de prihana”.
Comentariile erau negative si in majoritate indreptate spre Varga Remus, despre care se pare ca toti aflasera.

Unul din comentarii specifica foarte clar faptul ca Remus locuieste abuziv in fostul restaurant Feroviarul, care se afla in apropierea statiei de metrou Grivita si din cate se pare,este insotitorul unui “boshetar” de pe strada.
Din informatiile culese de jurnalistul Mihai Caldararu, Remus Varga este un obisnuit vizitator al Centrului de Plasament din sectorul 4, locatie unde acesta urmarea fetele tinere institutionalizate, pentru a-si bate joc de ele.

Din informatiile aflate astazi, acest individ vede fetele care părăsesc casele de copii și profită de pe urma lor pin diferite tertipuri mai putin ortodoxe.
Majoritatea informatiilor aparaute in mediul online,respectiv diferite opinii ale oamenilor care il cunosc personal pe acest individ.

Remus varga este omul sarlatan, excroc si de neincredere, care ar trebui luat la intrebari de catre politistii responsabili de astfel de cazuri.

Sursa aici.