Social

Doi frați din Iași s-au căsătorit și au făcut 5 copii

Doi fraţi după mamă, din judeţul Iaşi, sunt judecaţi pentru incest după ce, în urmă cu zece ani, au primit o condamnare cu suspendare pentru aceeaşi infracţiune.

Femeia, acum de 32 de ani şi bărbatul, de 38 de ani, au scăpat atunci de condamnare cu executare, susţinând că nu au ştiut că au aceeaşi mamă când au conceput primul copil. Între timp însă, din relaţia lor au mai apărut încă 4 copii, iar autorităţile au început o nouă anchetă.

Relaţia incestuoasă dintre cei doi fraţi după mamă, din comuna Mogoșești, a fost anchetată prima dată în 2007. Atunci, ei aveau împreună o fetiţă, după naşterea căreia s-au şi căsătorit civil, în prezenţa unui singur martor: chiar femeia care le-a dat viaţă.

Când s-a aflat de povestea, căsătoria a fost oficial desfăcută, iar cei doi au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare şi amendaţi cu câte 500 de lei pentru fals în declaraţii.

Vecină: Sunt impertinenţi, deci tu, soră cu frate, faci 5 copii de când legea a intervenit la primul copil. Atunci i-a condamnat 2 ani cu suspendare, dar să nu mai faci 2, 3, 4, al 5 lea.
Reporter: Sunt conştienţi că sunt fraţi?
Vecină: Sigur că sunt, au fost judecaţi. El a fost lăsat la bunică-sa şi ea era pe un deal se întâlneau.

Mai mult.