Extern

Doi părinți și-au abandonat fetița nou-născută pentru că au dorit un băiat

O fetiță de doar câteva zile a avut parte de un destin îngrozitor. Cea care i-a dat viață și care ar fi trebuit să fie ocrotitor întreaga viață a abandonat-o la naștere. Motivul este unul absolut halucinant. Femeia și partenerul ei își doreau un băiețel.

Este povestea dramatică a unui bebeluș, abandonat la scurt timp după naștere. Deși Dumnezeu i-a înzestrat cu una dintre cele mai mari minuni din viața oamenilor, cuplul din China a ales să abandoneze copilul, pentru că nu era… ceea ce își doreau.

O fetiță, abandonată pentru că părinții își doreau un băiat

Micuța a fost lăsată la gunoi, imediat după naștere, fără ca măcar să fi fost botezată, scrie DailyMail. Micuța ar fi fost abandonată de către tatăl ei, chiar lângă ghena de gunoi, din Guangdong, China.

Copilul a fost găsit la locul cu pricina de către un gunoier aflat la muncă. Bărbatul a chemat imediat poliția la fața locului, iar minora a fost plasată într-un centru local de asistență, iar cei doi părinți au fost reținuți, fiind acuzați de abandon. Medicii au verificat care este starea de sănătate a fetiței, iar apoi a fost preluată de o ambulanță, scrie sursa citată mai sus.

Copila a fost născută acasă, într-un apartament

Potrivit sursei citate anterior, copilul ar fi venit pe lume într-un apartament închiriat. Mama ei are 21 de ani, iar tatăl 24 de ani. În tradiția chineză, bebelușii băieți ar fi preferați pentru că duc numele mai departe, însă acesta nu reprezintă un motiv de abandon, în cazul în care copilul nu are sexul dorit de părinți.
Pe lângă motivul halucinant al preferințelor părinților, se pare că aceștia nu ar fi avut nici resursele necesare prin care să crească trei copii, așa că au decis să o abandoneze pe micuță. Bărbatul care a abandonat copilul a fost descoperit cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, ulterior părinții fiind arestați din apartamentul lor, sub acuzarea de abandon. Soțul a rămas în arest, din data de 2 august, în timp ce femeia a fost eliberată pe cauțiune, scrie DailyMail.

sursa