Sport

Elias Charalambous: „Au fost foarte concentrați elevii mei, vreau să le mulțumesc fanilor”

FCSB s-a impus în fața formației CFR Cluj cu scor 1-0, partidă disputată pe stadionul „Steaua” din Ghencea, duminică, 6 august.

Cele două formații au disputat partida pe stadionul din Ghencea, după ce oficialii FCSB-ului au reușit să ajungă la un acord cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei în ceea ce privește închirierea arenei „Steaua”.
Tehnicianul de pe banca celor de la FCSB, Elias Charalambous, în interviul de după meci, a declarat faptul că Octavian Popescu, decarul lui Gigi Becali, a evoluat foarte bine în prima repriză. De asemenea, antrenorul cipriot a remarcat concentrarea de care au dat dovadă elevii său și a ținut să-și arate recunoștința față de susținătorii „roș-albaștrilor” care au venit în număr foarte mare în Ghencea.
Au fost foarte concentrați elevii mei, vreau să le mulțumesc fanilor. Avem o echipă mai bună, jucăm mai bine, trebuie să rămânem umili, e doar prima parte a campionatului, trebuie să ne recuperăm mâine, acum trebuie să rămânem umili.

Rezervele nu sunt rezerve, Andrea a avut o atitudine minunată în acest meci. Am fost întrebat înainte de meci și am spus că Octavian era într-o formă foarte bună.

Octavian a jucat foarte bine în prima repriză și cred că și-a arătat calitatea. Nu e vorba despre poziție ci despre poziția jucătorilor, avem jucători care pot juca pe orice poziție.
Apărarea nu doar despre cei patru jucători, e vorba despre colectivitate, acum jucătorii se cunosc mai bine între ei, dar sunt lucruri de îmbunătățit. Sper să mai jucăm aici, cred că decizia va fi luată în următoarele zile”, a spus Elias Charalambous după meci.

sursa