Extern

Experiență terifiantă! – O tânără aproape a murit după ce a …

O tânără a avut parte de șocul vieții ei. A fost la doar un pas de moarte după ce mâncat o porție de risotto comandată.
Jasmine Davis, în vârstă de 26 de ani, a încălzit mâncarea la microunde și apoi a început să mănânce.

Femeia aproape s-a sufocat după ce mușcat dintr-o piatră care se ascundea în interiorul acelui risotto cu ciuperci.

A dat 7,95 de lire sterline pe mâncarea care aproape a ucis-o. Logodnicul lui Jasmine, Alex, și-a dat seama că ceva e în neregulă și a aplicat imediat asupra ei manevra Heimclich care a salvat-o.
După ce a scuipat mâncarea, a rămas fără cuvinte când a văzut o piatră mică ce se afla în risotto. „Sincer, nu mi-a venit să cred că așa ceva s-a putut întâmpla.

Când am mușcat , am simțit că nu mai pot face nimic. E un sentiment oribil când simți că nu poți respira. Sunt foarte norocoasă că partenerul meu a fost lângă mine. Când mă gândesc care ar fi putut fi rezultatul mi se face frică”, a povestit Jasmine, potrivit DailyStar.

Tânăra suferă de fibromialgie, o afecțiune pe termen lung ce provoacă dureri în tot corpul și oboseală extremă. Stresul acumulat după incident a făcut ca simptomele ei să fie și mai severe.
Sperăm cu adevărat că ne veți oferi o a doua șansă. Suntem dornici să reparăm această greșeală și vă vom oferi un voucher”, a fost mesajul transmis de reprezentanții restaurantului.

Jasmine recunoaște că a rămas șocată inițial când a văzut reacția lor.

Ulterior, un purtător de cuvânt al restaurantului a transmis: „Suntem la curent cu ce s-a întâmplat. Ne luăm în serios toate plângerile, în special cea în care a fost găsit un corp străin în mâncare. Ținem legătura cu clientul pe această problemă”.

sursa