Extern

Femeie acuzată de delapidare

Acuzată de delapidare pentru că nu ar fi returnat o casetă video închiriată acum mai bine de 20 de ani

Caron McBride a povestit că a aflat că a fost acuzată de delapidare când a încercat să își schimbe numele de pe permisul auto, după ce s-a căsătorit. Când a încercat să se programeze online la registrul auto, a primit un mail că are o „problemă în Oklahoma”, statul ei natal.

McBride a sunat apoi la numărul de telefon ce i-a fost indicat și i-a răspuns o femeie de la procuratura din Comitatul Cleveland, care a informat-o că a fost pusă sub acuzare pentru delapidarea unei proprietăți închiriate în martie 2000. Era vorba despre o casetă video cu „Sabrina the Teenage Witch” („Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”) închiriată în orașul Normal din Oklahoma, în 1999.

„Primul lucru pe care mi l-a spus a fost despre infracțiunea de delapidare, așa că am crezut că o să fac infarct. Mi-a zis că este legat de o casetă VHS și a trebuit să îi cer să repete fiindcă m-am gândit că e o nebunie. Fata asta glumește cu mine, nu? Nu glumea!”, a spus McBride, pentru Fox.

McBride crede că un fost coleg de apartament, care avea atunci trei fete tinere, a închiriat caseta și a reușit cumva să facă acest lucru folosind numele ei. De altfel, femeia a și greșit numele serialului când a povestit pățania prin care a trecut: „N-am încercat să înșel pe nimeni din cauza lui Samantha, vrăjitoarea adolescentă. Jur!”.

Femeia a fost respinsă la angajare de mai multe ori în ultimii 20 de ani, iar acum suspectează că de aici i se trage.

Procurorul general al Comitatului Cleveland a anunțat că va renunța la acuzațiile împotriva lui McBride. Însă lucrurile nu sunt atât de simple. „Trebuie să dai în judecată statul Oklahoma pentru a obține curățarea cazierului”, a spus avocatul Ed Blau.

sursa