Social

Fetita de 4 ani bătută cu bestialitate de mama ei

După ce a scăpat de mama care se filma în timp ce o tortura în micuțul apartament din cartierul Giulești și publica apoi imaginile pe rețelele de socializare, fetița de 5 anișori a sperat să ducă o viață normală și să poată da uitării cele întâmplate. Chiar dacă nu mai are parte de corecțiile femeii care i-a dat viață, micuța riscă să crească într-un mediu total nepotrivit.

Asta pentru că asistenta maternală, cea care ar trebui să-i ofere o educație exemplară, obișnuiește să petreacă până târziu în noapte, cu lăutari și, bineînțeles, băutură cât cuprinde, în timp ce Ana, traumatizată deja de cele întâmplate, este obligată să asiste acum la astfel de evenimente.

După videoclipul publicat recent în mediul online, sora ei s-a sesizat și a promis că va face tot ce îi stă în putință să o salveze, chiar dacă nu îi va fi deloc ușor. „Mama maternală m-a sunat, m-a înjurat, mi-a spus că va face tot posibilul să nu mai văd fata”, a declarat tânăra.

Fetița bătută de propria mamă a ajuns la o asistentă maternală care o pune în pericol prin comportamentul său
În imagini se poate observa cum micuța este ținută în brațe de asistenta materială, în timp ce aceasta dansează și se distrează pe cinste. De asemenea, pe masă se află mai multe băuturi alcoolice, semn că petrecerea era abia la început.

Mai mult.