Politica

George Simion Anunță Reducerea Ajutoarelor Sociale

George Simion, liderul AUR, aduce o veste proastă pentru românii considerați asistați sociali relateaza romaniatv.net

În cadrul unui summit al antreprenorilor români, Simion a declarat că AUR va tăia ajutoarele sociale pentru cei care pot munci atunci când partidul va ajunge la guvernare. Liderul partidului extrem de dreapta susține că această măsură va rezolva criza de forță de muncă din țară.

Simion a argumentat că munca este descurajată în România, iar românii sunt alungați peste hotare de impozitele ridicate. În plus, el a criticat multinaționalele, acuzându-le că sunt apărate de ambasade și că nu contribuie corespunzător la economia românească. AUR pledază pentru normalitate și promite o schimbare de mentalitate în țară.

În discursul său, Simion a subliniat necesitatea unui singur control pe an din partea autorităților pentru afacerile autohtone, precum și pentru o egalitate de șanse între IMM-uri și multinaționale. Totodată, a anunțat o reducere a taxării muncii pentru primii 5000 de lei și încurajarea muncii, chiar dacă aceasta este o măsură nepopulară pentru unii.

Cu privire la decizia de a tăia ajutoarele sociale pentru cei capabili de muncă, Simion a argumentat că este timpul să scăpăm de asistații sociali sănătoși care ar putea fi angajați. Cu ochii îndreptați spre alegerile viitoare, liderul AUR speră să câștige guvernarea și să implementeze schimbările dorite de partid.