Showbiz

Gigantul Pietro Construct, investitie de 4,5 milioane de euro in doua cladiri din centrul Bucurestiului

Aflat, intr-un  proces de scalare accelerata, grupul de firme Pietro Construct, controlat de omul de afaceri Pietro Scepchin, continua seria de investiti in 2022. Principalele investiti  fiind in resursa umana si  digitalizarea companiilor din grup.

Pietro Construct anunta achizitionarea a doua cladiri S+p+ 3 nivele avand cate o suprafata medie pe nivel   de circa 250 mp situate in zona Piata Romana din capitala, respectiv zona Palatului Parlamentului. Pitrivit comunicatul transmis de reprezentantii companiei, valiarea clarilor cu tot cu amenajarea lor se va ridica la apriximativ 4,5 milioane de euro si  ar urma sa aibe ca destinatie,  centre de cazare pentru propri angajati care vor fi adusi din afara tari.

In aproximativ 4 luni, vom aduce peste 300 de muncitori din zona asiatica, majoritatea dintre ei avand vasta experienta in zone precum Dubai, unde exigenta calitatii este mult mai ridicata decat in Romania. Pietro Construct este o companie care isi respecta angajatii, de aceea vrem sa ne asiguram ca pe perioada cat vor lucra in compania noastra vor beneficia de cele mai bune conditii de cazare.  Dupa amenajare, cladirile vor dispune de camere a cate 4 paturi fiecare, toate cu bai separate in camera si televizoare, spalatorie proprie, bucatarie proprie, loc de relaxare, cinema cat si locuri de joaca destinate copiilor viitorilor nostri angajati, atat in curtea cladiri cat si in interior.  Mai mult decat atat, pe langa salariul de aproximativ 1000 de euro, compania va asigura si hrana angajatilor,  angajand 4 bucatari de origine asiatica ce vor avea responsabilitatea de a gati mancare specifica zonelor din care provin. De asemenea, actionariatul companiei, a aprobat o rectificare bugetara potrivit careaia bugetul de salarii, va creste in urmatoarea perioada de 300 de mii de euro la 1,6 milioane de euro, in trimestrul 4 al acestui an, se mai arata in comunicatul transmis de reprezentantii companiei.

Pietro Construct, aspirator de bani publici !

Inca de la inceputul pandemie, grupul controlat de omul de afaceri Pietro Scepchin, a inceput sa prinda gustul lucrarilor publice, acesta mufandu-si companiile la lucrari ale caror beneficiari finali sunt institutii ale statului Roman, cu sprijinul unor politicieni de top din Statul Roman.

 

Pietro Scepchin, patronul Pietro Construct, cel mai sarac bogat din Romania !?

 

Cu o avere de peste 20 de  milioane de euro, propietarul Pietro Construct, Pietro Scepchin (32 de ani) este un personaj pe cat de  simplu, pe atat de discret. Mananca la aceiasi masa cu angajatii, circula des cu transportul in comun, se imbraca simplu si locuieste in doua case. O vila de lux in cartierul Aviatiei, propietatea sa,  estimata la peste 3 milioane de euro si intr-un apartament in chirie situat in zona Berceni. Pe langa astea, detine si doua autoturisme de lux, Mercedes, valorand aproximativ 200 de mii de euro, la care se mai adauga trei  case de vacanta, una in Romania la Poiana Brasov, una in centrul Londrei (Marea Britanie) si una la Monaco. Acesta mai detine si un iaht de lux, estimat si el la vreo 2 milioane de euro, ce il tine parcat in portul din Monaco, similar cu cel din imagine.

Pietro Scepchin, vacante de zeci de mii de euro !

Desi pozeaza intr-un om simplu si modest, acesta, in realitate adora luxul, fiind pasinonat de vacantele de lux in zone exclusiviste, plimbarile cu iahtul si skijeturile. Desi, pentru foarte multi dintre romanii 20 de mii de euro reprezita o avere, acesta nu sa sfiit sa cheltuie aceasta suma doar pentru a sta o saptamana la Burj Al Arab, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai.

 

Potrivit unor surse neoficiale, din anturajul omului de afaceri, acesta si-ar fi construit majoritatea averii din cryptomonede. Aceiasi sursa mai sustine faptul ca prin 2013 ar fi  imprumutat vreo 30 mii de euro de la banca, bani pe care i-a restituit inapoi si din care 5 mii de euro i-ar fi pierdut la ruleta la Game World Vitan  si 25 de mii ia investit in bitcoin,  cam 250 de bitcoini  a cumparat, cand acestia erau 100 de euro, pe care i-ar fi vandut cu 60 de mii de euro bucata, inainte ca  moneda sa  atinga maximul istoric de 67 de mii de euro. In prezent acesta mai avand investitii in Ether, Polkadot si DogeCoin. Totusi, Scepchin a inregistrat si pierderi nu doar castiguri din criptomonede, in special de la momentul picarii pietei care isi mentie scadere. La banii din criptomonede se mai adauga si profiturile obtinute din companiile sale, cam 15 la numar, din care 6 doar in Romania, 3 in Marea Britanie ce figureaza cu sedile in doua cladiriri de birouri de top din Londra, respectiv Capital Tower si The Gherkin si alte 6 companii isi au sediul in Malta si Cipru.  Potrivit sursei, lui Scepchin i s-ar fi propus sa apara in revista Forbs Romania,  in  topul celor mai bogati 500 de Romani, acesta refuzand sa fie public.

 

Alina Camelia Barbu, mostenitoarea imperiului detinut de Pietro !

Potrivit unor informatii aparute in mass-media o anume Alina Barbu, de care Scepchin ar fi foarte indragostit ar fi mostenitoarea intregului imperiu, in urma unui testament facut de acesta in favoarea ei.

Aflat la Londra, Marea Britanie, de unde isi conduce o parte din companii, omul de afaceri Pietro Scepchin sa aratat destul de indignat in urma informatilor publicate de ziarul nostru, acesta nedorind nici sa confirme nici sa infirme informatile furnizate de sursa noastra.

 

Concentrarea mea este pe business-urile pe care le am. Nu stiu cati bani am exact. Muncesc atat de mult incat nici nu am timp sa ii numar, dar cred ca am suficienti incat sa nu duc grija zilei de maine. Restul e cancan. Eu sunt un om normal care are niste rezultate in urma muncii lui. Din pacate valorile la noi in Romania  se reduc in foarte multe dintre cazuri, la starea materiala. Eu am calitati semnificativ mai mari. In plus de asta observ ca, de o perioada in mass-media apar tot felul de informatii in care numele meu este asociat cu o fata Alina pe care o cunosc si cu care eu nu am nimic in comun, nu am mai avazut-o de cel putin 7 ani, dar in presa apar informatii ca si cum unele lucruri s-ar fi intamplat ieri, ceea ce imi afecteaza actuala viata privata. Tot ce ma leaga de aceasta persoana, sunt doar niste amintiri nefericite si cam atat, in rest nimic. In plus de asta, am sesizat ca ati facut referire la locurile unde obisnuiesc sa imi petrec timpul liber, prezentandu-le ca niste excese. In lumea in care ma invart eu, astfel de lucruri nu sunt vazute ca pe un lux ci ca pe o normalitate, din putinii prieteni pe care ii am, nu cunosc niciunul care sa nu isi permita sa mearga in vacanta in Dubai, a declarat afaceristul Pietro Scepchin.