Extern

Justin Thomas își cere scuze pentru că a folosit slăbiciune anti-gay după ce a pierdut puttul la Turneul Campionilor

Justin Thomas și-a cerut scuze sâmbătă după ce un microfon difuzat a preluat utilizarea unui insurgență anti-gay în timpul celei de-a treia runde a Turneului Campionilor Sentinelor din Hawaii. Remarca a venit după ce Thomas a ratat o privire de 5 picioare la egalitate pe cea de-a patra gaură în timp ce jockeying pentru poziția din partea de sus a clasamentului.

„Este inexcusabil”, a spus Thomas, potrivit AP. „În primul rând, îmi cer scuze. Sunt adult. Sunt un om crescut; nu există absolut niciun motiv pentru care să spun așa ceva. Este teribil. Sunt extrem de jenat. Nu sunt cine sunt; nu este genul de persoană care sunt sau orice fac. Din păcate, am făcut-o și trebuie să mă descurc și sunt foarte apologetic. ”

Thomas este cunoscut ca un concurent înflăcărat și nu este pentru prima dată când un microfon difuzat a preluat una dintre reacțiile sale verbale animate la o lovitură slabă. Dar natura comentariului său de sâmbătă a trecut linia, așa cum a recunoscut PGA Tour Golf Digest într-un comunicat.

„După cum a exprimat după runda sa, suntem de acord că comentariul lui Justin a fost inacceptabil”, se arată în declarația Turului.

Thomas a continuat să rateze un playoff cu Harris English și Joaquin Niemann dintr-o singură lovitură, după ce a tras duminică un 66 în runda finală. El a spus că playoff-ul și cei 66 nu au avut precedent mental pentru el în ultima zi.

„Golful nu a fost principalul lucru din mintea mea”, a spus el după tur. „De regulă, fiind patru înapoi în duminică, mă gândesc la un singur lucru și la un singur lucru și asta încerc să câștig turneul de golf.

„Dar, evident, aveam multe alte lucruri în minte aseară. Adică mi-am cerut scuze ieri. Nu trebuie să mă explic. Am înșelat clar. Am făcut o judecată teribilă, teribilă. Dar m-am gândit mult aseară, creștem mult ca oameni de-a lungul timpului. Mi-aș dori să pot învăța să cresc într-un mod diferit de felul în care am ales să o fac, dar din păcate este în trecut și nu mai pot face nimic acum. Și din nou, cu siguranță a fost o distragere a atenției astăzi. Dar acum trebuie să-mi iau timp înainte și să încerc să devin mai bun din cauza asta. ”
sursa