Actualitate

Modernizarea sediului Poliției este important pentru îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor de monitorizare în Borșa

Proiectul de modernizare a sediului Poliției Orașului Borșa pare să fie un demers important pentru îmbunătățirea eficienței energetice și a condițiilor de lucru ale polițiștilor.

Acesta este finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență și vizează reabilitarea termică și modernizarea clădirii.

Lucrările vor fi realizate de SC NORD PROIECT EXPERT SRL în colaborare cu S.C. ARCON PRO-DESIGN S.R.L. și S.C. BENINSTAL S.R.L., iar valoarea totală a proiectului este de 3.351.320,78 lei (cu TVA).

Scopul principal este creșterea eficienței energetice în clădirile publice, reducerea consumului de energie și a emisiilor de CO2, precum și utilizarea energiei din surse regenerabile.

Proiectul are un termen de finalizare stabilit pentru 15 decembrie 2025 și ar trebui să aducă beneficii atât în ceea ce privește condițiile de lucru ale polițiștilor, cât și din perspectiva protejării mediului înconjurător.

Este un exemplu de investiție în infrastructura publică care vizează atât eficiența energetică, cât și reducerea impactului asupra mediului.