Extern

O călugăriță de 79 de ani a furat peste 800.000 de dolari pentru a juca la păcănele

O călugăriță în vârstă de 79 de ani se înscrie cu brio într-o poveste desprinsă parcă dintr-un film de comedie cu final tragic. Femeia din Caifornia a devalizat școala pe care o conducea, iar banii furați i-a mizat la jocurile de noroc, informează b1.ro.

Călugărița Mary Margaret Kreuper, director al Școlii Catolice Sr. James până în anul 2018, și-a recunoscut vinovăția în fața magistraților. 835.000 de dolari a furat femeia, din fondurile școlii, sumă obținută din donații, cu ajutorul căreia și-a achitat vacanțele și și-a satisfăcut pasiunea pentru jocurile de noroc.

Călugărița, un gambler înrăit

Pasionată de cazinouri, femeia care a fost director timp de 28 de ani, a recunoscut că a falsificat evidența financiară a școlii. Ea își va afla în curând sentința. Pentru fapta sa, ar putea primi o condamnare de până la 40 de ani de închisoare cu executare.

Kreuper a devenit călugăriță la vârsta de 18 ani. Mai târziu, ea a primit un diagnostic în urma unor tulburări psihice, informează Yahoo. Femeia regretă fapta, arată documentele oficiale.