Actualitate

Peste 35 de sancțiuni aplicate de Jandarmeria Maramures

În perioada 05.01 – 07.01. a.c., Jandarmeria Maramureș a desfășurat operațiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea ordinii și liniștii publice pe teritoriul județului Maramureș. Aproximativ 170 de jandarmi au participat la peste 60 de misiuni, colaborând cu alte instituții ale Ministerului Afacerilor Interne.

În zonele montane, aproximativ 30 de jandarmi montani au patrulat în stațiuni turistice și pe traseele montane din Posturile Montane Șuior, Cavnic, Borșa, Valea Vaserului și Țibleș.

În cadrul operațiunilor, au fost legitimați aproximativ 45 de oameni, iar peste 35 de sancțiuni au fost aplicate, totalizând aproape 8000 de lei. Acestea au vizat îndeosebi fapte precum tulburarea ordinii și liniștii publice, cerșetoria, consumul de alcool în locuri nepermise și exprimarea de injurii sau expresii jignitoare.

Jandarmeria Maramureș își exprimă mulțumirea față de cetățenii responsabili care au participat la evenimentele publice, asigurându-i că jandarmii sunt mereu pregătiți să protejeze cetățenii și să sprijine persoanele aflate în dificultate. Mesajul se încheie cu urări de o săptămână liniștită.

Sublocotenent Gherasim Ioana-Anca, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureș.