Social

Prognoza meteo 28 martie 2021

În regiunile sudice și sud-estice vremea va fi caldă pentru această dată, iar în rest se va răci comparativ cu ziua precedentă, chiar accentuat în nord-est, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale.
Prognoza meteo 28 martie 2021. LA NOAPTE Cerul va fi variabil cu înnorări și ploi slabe, în Maramureș, Crișana, local în Banat și Transilvania și izolat în Oltenia. În zona de munte vor fi precipitaţii mixte, iar izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 8 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade. Local se va produce brumă în regiunile estice, sudice și parțial în cele centrale, iar cu totul izolat vor fi condiții de ceață.
BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, mai coborâtă, spre -2 grade, în zona periurbană unde se va produce brumă.

Prognoza meteo 28 martie 2021
DUMINICA În regiunile sudice și sud-estice vremea va fi caldă pentru această dată, iar în rest se va răci comparativ cu ziua precedentă, chiar accentuat în nord-est, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi, în cursul zilei, local în nordul, centrul și nord-estul țării, iar spre seară și noaptea, pe arii mai restrânse în sud-est. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar mai ales în Muntenia se pot semnala și descărcări electrice.
În zona de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în special ziua, în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, dar și în Moldova și sudul Olteniei, în general, cu 45….55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 19 grade, cu cele mai scăzute valori în nordul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 6 grade. Noaptea, se va produce brumă îndeosebi în regiunile nordice și centrale, iar izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi va prezenta unele înnorări, iar mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

sursa